3روش "ترمیم پوسته شدن رنگ دیوار" | علت و راه حل ها
02 اسفند 1399
اخبار و مقالات
3روش "ترمیم پوسته شدن رنگ دیوار" | علت و راه حل ها
02 اسفند 1399
اخبار و مقالات
ترمیم رنگ پوسته شده
با انتخاب رنگ ساختمانی مناسب و نقاشی ساختمان به راحتی میتوانید در محیط کار و منزل خود تنوع ایجاد کنید. اما یکی از مشکلات اصلی آن پوسته شدن رنگ است که دیدن این صحنه بسیار آزاردهنده میباشد.
یکی از معایب نقاشی ساختمان، پوسته شدن رنگ است. این عیب نه تنها بر روی زیبایی خانه تاثیر میگذارد، بلکه روی زیبایی فضای بیرون ساختمان نیز تاثیر منفی دارد.
پوسته شدن رنگ دلایل متعددی مانند شرایط آب و هوایی، توجه نکردن به مراحل نقاشی، مهارت نقاش و غیره دارد. بعد از رنگ آمیزی ساختمان یا پس از گذشت مدت زمان زیادی، پوسته شدن رنگ اتفاق میافتد.
در ادامه عوامل بروز پوسته شدن رنگ، راههای جلوگیری از پوسته شدن رنگ و روش ترمیم پوسته شدن رنگ روی سطوح مختلف را کامل بررسی میکنیم.
پوسته شدن رنگ چیست؟
هنگامی که چسبندگی غشا نازک رنگ کم میشود یا از بین میرود، موجب جدا شدن رنگ از سطوح دیوار، چوبی، فلزی و غیره میشود.
از بین رفتن غشا رنگ و پوسته شدن رنگ به خاطر رطوبت روی سطح و زیرسازی نامناسب یا گچ کاری نادرست رخ میدهد. بسیاری از علل پوسته شدن رنگ به خاطر کم کاری و نداشتن مهارت نقاش است.
4علت پوسته شدن رنگ چیست؟
پوسته شدن رنگ دلیلهای زیادی دارد. چند مورد را در ادامه توضیح میدهیم.
1.نقاشی نادرست و پوسته شدن رنگ
یکی از دلایل پوسته شدن رنگ، اجرا نادرست و اشتباه مراحل رنگ آمیزی است. پرایمر باعث میشود رنگ خیلی خوب به سطح کار بچسبد و ماندگاری بالایی داشته باشد. اجرا نادرست و غیر اصولی پرایمر یا رنگ آستر خود یکی از علت پوسته شدن رنگ است.
2.شرایط آب و هوایی مختلف و نیاز به ترمیم پوسته شدن رنگ
علت اصلی ترک خوردن و پوسته شدن رنگ روی دیوارهایی که در محیط باز هستند. تغییرات آب و هوایی است.
در فضای باز به خاطر ناپایداری هوا و سرو گرم شدن سریع باعث انقباض و انبساط رنگ روی سطح شده وبافت رنگ از هم گسسته میشود به همین دلیل پوسته شدن رنگ رخ میدهد.
برای رنگ آمیزی محیطهای باز مانند حیاط و بالکن که در معرض نور خورشید، برف وباران هستند، پیشنهاد میشود از رنگ پلاستیکی به کار ببرید.
3.رطوبت داشتن سطح و پوسته شدن رنگ
نفوذ رطوبت معمولا در حمام و دستشویی دیده میشود که موجب از بین رفتن بافت رنگ و پوسته شدن رنگ میشود. رطوبت مهمترین علت پوسته شدن رنگ دیوار است.
قبل از رنگ آمیزی سطح کار را کامل خشک کنید تا مشکل پوسته شدن رنگ رخ ندهد.
4.مشکل از سطح کار و گچ کاری
اگر گچ کاری کیفیت نداشته باشد، میتواند علت پوسته شدن رنگ باشد. قبل از اجرا رنگ گچ به خوبی خشک نشود و انسجام لازم را نداشته باشد، بعد اجرا گچ کشته یا همان گچ مرده ایجاد میشود.
این گچ محکم نیست و بعد از خشک شدن ترک میخورد. این مشکل موجب پوسته شدن رنگ روی دیوار میشود.
علت باد كردن رنگ ديوار
همانطور که پیش تر اشاره شد علت پوسته شدن رنگ سقف یا علت باد كردن رنگ ديوار نیز یکی از دلایل وجود رطوبت، زیرکار نامناسب و یا رعایت نکردن اصول نقاشی اولیه می باشد که همه ی این موارد علاوه بر نوع رنگ انتخابی می تواند در پوسته شدن دیوار و یا سقف موثر باشد.
برای جلوگیری از پوسته شدن رنگ روی دیوار چه کاری انجام دهیم؟
چندین راهکار برای پیشگیری از پوسته شدن رنگ پلاستیک وجود دارد که میتوانید با انجام آن از بروز این مشکل جلوگیری کنید.
اگر سطح مورد نظر رطوبت دارد، علت آن را بیابید و رفع کنید.
قبل از شروع رنگ آمیزی از خشک و تمیز بودن دیوار مطمئن شوید.
قبل از اجرا رنگ عایق رطوبتی را کامل انجام دهید.
با تعوجه به نوع سطح، آستر مناسب تهیه کرده و روی سطح اجرا کنید. آستر زدن موجب میشود نقاشی دیوار به خوبی انجام شود.
برای تمیز کردن و رفع آلودگی سطح از یک سیستم پوشش دهی مناسب استفاده کنید.
3روش رفع پوسته شدن رنگ سقف
با دلایل پوسته شدن رنگ و راههای جلوگیری از آن آشنا شدیم. حال روشهای ترمیم پوسته شدن رنگ روی سطوح مختلف به خصوص رفع پوسته شدن رنگ سقف را توضیح میدهیم.
1.ترمیم پوسته شدن رنگ روی سطح فلزی
قبل از ترمیم سطح فلز باید خرد و ریزهای روی سطح مانند گرد و غبار و چربی و غیره پاک شود. سپس مقداری اسید حکاکی روی سطح بزنید تا به خوبی سطح فلز تمیز شود.
حین انجام کار نکات ایمنی کار را رعایت کنید. بعد از خشک شدن اسید، یک آستر مناسب فلز انتخاب کرده و روی سطح بمالید. پس از خشک شدن آستر، شروع به رنگ آمیزی فلز کنید.
2.ترمیم پوسته شدن رنگ روی سطح گچی
برای ترمیم پوسته شدن رنگ روی سطح گچی، ابتدا با کاردک خرده رنگ روی سطح را پاک کردهسپس با سمباده بقیه رنگها را از بین ببرید.
بخش مورد نظر را با سمباده خوب صیقل دهید تا سطح صاف و یکدست شود. پس با آستر روغنی سطح سمباده زده را پوشش دهید. صبر کنید تا آستر به خوبی خشک شود بعد از آن دیوار آماده رنگ آمیزی است.
3.ترمیم پوسته شدن سطح چوبی
ابتدا باید پوسته رنگ را با برس سیمی از بین ببرید. مانند سطح گچی با سمباده سطح چوب را خوب صیقل دهید تا صاف شود سپس با آستر مناسب چوب را آستر بزنید.
دقت کنید همه جای چوب به اندازه کافی آستر زده شود. بعد از خشک شدن آستر، با رنگ مرغوب و با کیفیت چوب را رنگ بزنید.
خلاصه کلام
پوسته شدن رنگ زیبایی خانه را میگیرد. با راهکارهایی که داده شد به راحتی میتوانید از پوسته شدن سطح جلوگیری کنید یا به خوبی پوسته شدن سطح را ترمیم کنید.
اگر به درستی و با نکات که گفته شد خانه خود را رنگ آمیزی کنید و از نقاشی دیوار مراقبت کنید، ممکن است تا چند سال خانه شما نیازی به نقاشی دوباره نداشته باشد.
با رنگ آمیزی زیبا به خانههایتان انرژی بخشید
دیدگاه کاربران
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده است
ارسال دیدگاه
Related Posts